Trouwlocaties Gouda: Trouwen in het hart van Nederland

Gouda is een stad in het hart van Nederland. De stad staat bekend om zijn kaas, grachten en gotische architectuur. Maar wist je dat Gouda ook een populaire bestemming is voor bruiloften? Er zijn vele prachtige trouwlocaties in Gouda, waaronder oude kerken, grote paleizen en charmante windmolens. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke trouwlocatie, dan moet Gouda bovenaan je lijstje staan!

De top 5 trouwlocaties in Gouda

1. Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg is een historische schouwburg in het hart van Gouda. Deze elegante locatie is perfect voor bruiloften, en biedt plaats aan maximaal 500 gasten. Er zijn twee prachtige feestzalen beschikbaar voor bruiloften, evenals een grote foyer en een weelderig tuinterras. De Goudse Schouwburg is de perfecte keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een elegante en historische trouwlocatie.

2. Kasteel Oud-Poelgeest

Kasteel Oud-Poelgeest is een prachtig kasteel op het platteland bij Gouda. Deze sprookjesachtige locatie biedt plaats aan maximaal 350 gasten en is daarmee ideaal voor grotere bruiloften. Het kasteel heeft prachtige tuinen, grote receptiezalen en zelfs een eigen kapel. Als je op zoek bent naar een sprookjesachtige trouwlocatie, dan is Kasteel Oud-Poelgeest de perfecte keuze!

3. De Reehorst

De Reehorst is een modern conferentiecentrum in Gouda met verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor bruiloften. Deze veelzijdige locatie kan tot 1.000 gasten herbergen, waardoor het uitermate geschikt is voor grote bruiloften. De Reehorst heeft verschillende grote feestzalen, evenals prachtige tuinen en terrassen. Deze unieke locatie is perfect voor bruidsparen die een moderne en unieke trouwlocatie willen.

4. Grote Kerk

De Grote Kerk is een prachtige gotische kerk in het hart van Gouda. Deze prachtige kerk kan tot 1.000 gasten herbergen, waardoor het perfect is voor grote bruiloften. De kerk heeft prachtige glas-in-lood ramen, grote pilaren en een sierlijk plafond. Als je op zoek bent naar een romantische en historische trouwlocatie, dan is de Grote Kerk de perfecte keuze!

5. Molen de Putten

Molen de Putten is een charmante windmolen op het platteland bij Gouda. Deze unieke locatie biedt plaats aan maximaal 150 gasten, waardoor het ideaal is voor kleinere bruiloften. De molen heeft prachtige tuinen, een buitenterras en zelfs een eigen dansvloer! Molen de Putten is de perfecte keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een onvergetelijke trouwlocatie met een unieke twist.

Dit is slechts een kleine greep uit het ruime aanbod aan trouwlocaties Gouda!

Geplaatst op maandag 22 augustus 2022.