iDevice+ Gouda en Jouw Marktkraam Gouda biedt het JMKG ServicePunt.

Per 1 september 2017 opent Jouw Marktkraam Gouda binnen de bestaande winkel aan de Dubbele Buurt 7 te Gouda het JMKG ServicePunt.

iDevice+ Gouda en Jouw Marktkraam Gouda biedt het JMKG ServicePunt.

Voor uw gemak en plezier heeft Jouw Marktkraam Gouda het JMKG ServicePunt opgezet. U kunt hier terecht voor reparatie van uw iPhone en iPad, het afsluiten van een Sim Only abonnement, het laten vervangen van uw horloge batterij, het reinigen van kleding en textiel en voor het ophalen en verzenden van pakketjes. Naast deze service kunt u heerlijk winkelen en de meest verrassende artikelen tegenkomen in de winkel, waar u natuurlijk ook zelf een kraam kunt huren om uw spullen te verkopen. Laat u verassen en kom langs in de leukste, verrassendste en meest servicegerichte winkel van Gouda en omstreken.

Jouw Marktkraam Gouda opende haar deuren op 1 juni 2016 en inmiddels hebben veel kopers en verkopers van gebruikte, nieuwe en zelfgemaakte spullen de weg naar de winkel gevonden. Iedereen kan bij Jouw Marktkraam Gouda een kraam huren vanaf slechts € 12,50 per week om hierin je gebruikte, goed bewaarde of dubbel gekochte producten te verkopen. Als je een webshop hebt of je bent een hobbyist of kunstenaar, ook dan kun je van Jouw Marktkraam Gouda gebruik maken. Verenigingen of sportclubs kunnen ook een kraam huren om zo wat extra geld te verdienen en om bijvoorbeeld reclame te maken. Er is veel mogelijk bij Jouw Marktkraam Gouda, vraag naar de mogelijkheden.

Omdat er behoefte is aan nog meer service is er in het afgelopen jaar een aantal diensten bijgekomen. Zo is er een UPS/Kiala servicepunt bijgekomen om je pakketjes te verzenden en/of af te halen en kun je je iPhone en iPad laten repareren door iDevice+ welke een plekje heeft binnen de winkel.

Vanaf 1 september worden deze diensten nog verder uitgebreid. Jouw Marktkraam Gouda en iDevice+ Gouda bundelen hun krachten en openen samen het JMKG ServicePunt. Zoals aangegeven kunt u dan ook terecht voor het laten vervangen van uw horloge batterij, het afsluiten van een Sim Only mobiel abonnement en in samenwerking met stomerijdepot.nl kunt u uw waardevolle kleding, bed textiel etc. op een professionele manier laten reinigen.

Bianca en Ronald van der Tuijn verwelkomen u graag in Jouw Marktkraam Gouda en zorgen ervoor dat u een geweldig leuke winkelervaring heeft.

Wilt u meer weten, kijk dan op onze website www.jouwmarktkraamgouda.nl of op www.jmkgservicepunt.nl Uiteraard kunt u ook bellen naar 06-46904302 of kom gezellig langs.

Geplaatst op maandag 28 augustus 2017.

Over iDevice Gouda

Dit bericht is geschreven door iDevice Gouda. Het bedrijf valt onder reparatie service uit Gouda. Trefwoorden van iDevice Gouda uit Gouda : telefoonreparaties, iphone reparatie, ipad reparatie, iphone schade, ipad schade, iphone reparatie bedrijf.

Lees meer over iDevice Gouda.