Deze zomer gaan we naar buiten!

Zomerstop? Niet bij Gezond Gouds.

Deze zomer gaan we naar buiten!

In de maanden juli en augustus sport je bij ons lekker buiten én kun je heerlijk ontspannen met yoga of een massage. Ook na de zomer ben je natuurlijk van harte welkom!

Wat kun je de komende tijd doen bij Gezond Gouds?

* Trainen voor de Goudse Singelloop

* Voor de kids

* Gratis proefles yoga

* Rebalancing massage

* Mindful Run

* Samen Slank

Train voor de Goudse Singelloop! Heb jij een ticket kunnen bemachtigen voor de Goudse Singelloop? 18 september 2017 vindt de 29e editie van deze plaats. Genoeg tijd dus nog om te trainen voor de 3.5, 7 of 10 kilometer afstand!

Met onze Snel trainingen train jij naar een toptijd op de Goudse Singelloop

Bij de Snel trainingen ligt de aandacht op het verbeteren van je snelheid en conditie. Een perfecte manier om jezelf klaar te stomen voor een hardloopwedstrijd zoals de Goudse Singelloop! Wanneer? Iedere dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 Waar? Groenhovenpark in Gouda (verzamelen voor het Groenhovenbad) Met wie? Cosmo Meedoen met de Snel trainingen doe je met een van onze abonnementen. Je vindt de abonnementen in de Personal Trainer App via onderstaande button. Doe mee met de Snel trainingen! Ook voor Kids is er na de vakantie genoeg te doen!

Kom na je zomervakantie gezellig met kinderen van jouw leeftijd sporten en spelletjes spelen in de buitenlucht!

Papa en mama kunnen ook meedoen. Met de Ouder/Kind Bootcamp sport jij samen met je kind. Gezellig en ook nog eens gezond!

Ons aanbod

* Ouder/Kind Mini Bootcamp t/m 3 jaar: Woensdag van 10:15 tot 11:15 (Aderpolderweg) * Kids Bootcamp 4 t/m 8 jaar: Woensdag van 15:30 tot 16:15 (Aderpolderweg) * Teens Bootcamp va 12 jaar: Donderdag van 19:00 tot 20:00 (Aderpolderweg) * Ouder/Kind Mini Bootcamp t/m 3 jaar: Vrijdag van 09:00 tot 10:00 (Aderpolderweg) * Ouder/Kids Bootcamp 4 t/m12 jaar: Zondag van 10:30 tot 11:15 (Groenhovenpark, 2 keer per maand)

Daarnaast kun je bij ons terecht voor actieve kinderfeestjes met heel veel spelletjes in de buitenlucht! Ook voor een kinderfeestje zit je goed bij Gezond Gouds!

Gratis proefles yoga

Wil jij deze zomer meer energie en een fris, opgeruimd hoofd? Doe dan mee met yoga bij Gezond Gouds!

Yoga kalmeert je geest en werkt aan ruimte in je lijf. Én het houdt je soepel. Een fijne combinatie, ook (juist!) voor mensen met een drukke agenda. Zo simpel is het.

Wanneer? Maandagavond van 20:15 tot 21:30 en zondagochtend 10:00 tot 11:00 Waar? Aderpolderweg 25 in Gouda. Met mooi weer gaan we naar buiten! Met wie? Liselotte Benieuwd of yoga wat voor jou is? Klik dan op onderstaande button voor een gratis proefles. Actie: Boek een voordelige Rebalancing massage Wil jij helemaal uitgerust van je vakantie genieten? Voor €35,- boek je nu voordelig een Rebalancing massage bij Gezond Gouds.

De voordelen van een Rebalancing massage:

* Bij een Rebalancing massage gaan de bewegingen langzaam. Zo ontstaat bewustzijn in je lichaam en zal je uiteindelijk een zeer diepe ontspanning ervaren.

* Energie kan weer vrijuit stromen en je voelt je weer als nieuw!

* Een Rebalancing massage is zowel geschikt als ontspanning als bij pijn of blessures in het lichaam.

Een Rebalancing massage duurt minstens een uur. Als je een sessie komt ervaren, zul je begrijpen waarom! Je boekt jouw massage door een mailtje te sturen naar info@gezondgouds.nl

Mindful Run

Na de zomer start ook de cursus Mindful Run weer! 5 weken lang, 1 avond in de week gaan we aan de slag met mindfulness, hardlopen en ademhalingstechnieken.

Wil jij..

* Leren hoe je in drukke tijden kan ontspannen in het hier en nu?

* Starten met hardlopen of je liefde voor lopen herontdekken?

* Lekker buiten bewegen met de focus op JOU en niet op je prestaties?

* Leren hoe je met een goede ademhaling meer energie haalt uit het lopen en je dagelijks leven?

Dan is Mindful Run iets voor jou!

Wanneer? Maandag 18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober van 19:00 tot 20:30 Waar? Aderpolderweg 25 in Gouda Met wie? Marileen Schrijf je alvast in door een mailtje te sturen naar info@gezondgouds.nl

En na de zomer.. Samen slank!

Wil jij er na de vakantie weer lekker tegenaan? Doe dan mee met Samen Slank! Samen Slank is..

* Drie maanden lang, twee keer per week sporten in een gezellige groep

* Voedingsbegeleiding op maat * Schrijf je je nu in, dan ontvang je gratis een Gezond Gouds shirt!

Voor €129,- kun jij aan de slag met dit programma. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar info@gezondgouds.nl

Gezond Gouds wenst je een fijne zomervakantie toe!

Zien we je snel bij een van onze lessen? Al je trainingen overzichtelijk bij elkaar in de Personal Trainer App

Je vindt de Personal Trainer App in de Apple Store of Play Store.

In de app kun je lessen kopen en heb je een overzichtelijke agenda met al jouw trainingen voor de week!

Geplaatst op donderdag 13 juli 2017.

Over Gezond Gouds

Dit bericht is geschreven door Gezond Gouds. Het bedrijf valt onder coaching uit Gouda. Trefwoorden van Gezond Gouds uit Gouda : sporten voor volwassenen, sporten voor kinderen, kindersporten, voedingsadvies, voedingsadviseur, sport en voeding, yoga lessen, kinder bootcamp, peuter bootcamp, dreumes bootcamp, teens bootcamp, sportadvies kinderen, sportadvies volwassenen,.

Lees meer over Gezond Gouds.