2e editie Gezond Gouds Loop

Hou 7 april vrij in je agenda. Op 7 april 2017 is de tweede editie van de Gezond Gouds Loop.

2e editie Gezond Gouds Loop

Vorig jaar zijn we gestart met het organiseren van onze eigen hardloopwedstrijd. Dit was een groot succes en veel lopers behaalde Persoonlijke records. We hopen natuurlijk op een zo groot mogelijk deelnemersveld van onze eigen leden, maar iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om mee te lopen.

Voor iedereen is er na afloop een prijs en kan er een drankje worden gedronken in de kantine van AV Gouda.Vorig jaar was dit een groot succes met menig persoonlijk records.

In samenwerking met AV Gouda en Gouda Sport! organiseren we deze hardloopwedstrijd op de afstanden: 3,5 km - 7 km en 10 km (6,50 euro). Ook is er een kids run van 400 meter met een echte prijs! (2 euro)

Tickets voor de kinderen te verkrijgen op de dag zelf aanmelden hiervoor ook via de Personal Trainer App in de Agenda. Inschrijven Kids Run in de agenda van de app. Voor de langere afstanden kun je de tickets aankopen via onze Personal Trainer App. Hier kun je je tevens inschrijven voor de afstanden in de agenda.

-Ticket 3,5 Kilometer en inschrijven. -Ticket 7 kilometer en inschrijven. -Ticket 10 kilometer en inschrijven.

Deelnemen met een sportploeg/team kan natuurlijk ook! Neem hiervoor contact op met info@gezondgouds.nl. Ook voor overige vragen kun je contact met ons opnemen.

Geplaatst op maandag 27 februari 2017.

Over Gezond Gouds

Dit bericht is geschreven door Gezond Gouds. Het bedrijf valt onder coaching uit Gouda. Trefwoorden van Gezond Gouds uit Gouda : sporten voor volwassenen, sporten voor kinderen, kindersporten, voedingsadvies, voedingsadviseur, sport en voeding, yoga lessen, kinder bootcamp, peuter bootcamp, dreumes bootcamp, teens bootcamp, sportadvies kinderen, sportadvies volwassenen,.

Lees meer over Gezond Gouds.