Wortelboer Holland B.V in Reeuwijk

Wortelboer Holland B.V. gevestigd in Reeuwijk. Wortelboer Holland BV, opgericht in 1943, is importeur van een uitgebreid programma papier- en documentenvernietigers, shredder-perscombinaties, balen- en verpakkingspersen, kartonrecyclers, papiersnijmachines, wegwerpverpakkingspersen en weegschalen. Daarnaast heeft Wortelboer een groot assortiment van verbruiksmateriaal, zoals snijwerkolie, plastic-zakken voor de papiervernietigers, balenpersband en ijzerdraad voor het afbinden van de balen. Worte

Over Wortelboer Holland B.V

Wortelboer Holland B.V valt onder de rubriek groothandel in Gouda.

                                Producten Wortelboer Holland BV, opgericht in 1943, is importeur van een uitgebreid programma papier- en documentenvernietigers, shredder-perscombinaties, balen- en verpakkingspersen, kartonrecyclers, papiersnijmachines, wegwerpverpakkingspersen en weegschalen. Daarnaast heeft Wortelboer een groot assortiment van verbruiks-materiaal, zoals snijwerkolie, plastic-zakken voor de papiervernietigers, balenpersband en ijzerdraad voor het afbinden van de balen.

Wortelboer levert alleen maar kwaliteitsproducten (Made in Germany) - die duurzaam, milieuvriendelijk en zuinig zijn in hun energieverbruik - tegen scherpe prijzen. Wij voelen ons ook na aflevering verantwordelijk en nemen het woord SERVICE zeer serieus. Want klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel!

Of het nu gaat om het veilig vernietigen van vertrouwelijke/geheime documenten of oplossingen voor uw afvalvermindering te vinden of van oud karton eigen verpakkingsmaterial te maken:

Wortelboer heeft ook voor u de juiste machine, die betaalbaar is!

Onze ervaring en deskundigheid op het gebied van veilig en naar voorschrift papier en documenten professioneel te vernietigen zijn uw voordeel.

Wortelboer is vaste leverancier voor overheidsinstellingen, zoals o.a. Ministeries, Marechaussee, Marine, Lucht- en Landmacht, Politie, Nederlandse Ambassades, maar ook de industrie en MKB behoord tot onze vaste klantenkring.

Onze eigen technische dienst onderhoudt en repareerd machines in heel Nederland en België.

Wortelboer vertegenwordigt de Duitse merken EBA-papiervernietigers (als alleen importeur in Benelux) HSM -balenpersen, shredders, shredder-pers combinaties en kartonrecyclers, Puehler wegwerpverpakkingspersen, Cushion Pack kartonrecyclers.

Kijk op onze website: www,wortelboer-holland.nl

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wortelboer Holland B.V uit de rubriek groothandel uit Gouda is gevestigd aan de Edisonstraat 6 in Reeuwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0182-518004.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Wortelboer Holland B.V zijn o.a. :