Woerdman Kookkado in Gouda

Woerdman Kookkado | Uw kookartikelenspecialist met meer dan 13.000 scherp geprijsde artikelen.

Over Woerdman Kookkado

Woerdman Kookkado valt onder de rubriek webshop in Gouda.

Woerdman Kookkado is al 73 jaar actief op kook- en kadogebied. Www.woerdmankookkado.nl is een onderdeel van Woerdman Kookkado. In 1947 opende Woerdman zijn deuren van de winkels in Alphen aan den Rijn en Gouda op het gebied van huishoudelijke, kook- en keukenproducten.

Anno 2006 komt Woerdman Kookkado met een online kookshop woerdmankookkado.nl. Buiten de winkels kunt u nu winkelen vanuit uw luie stoel. Honderden producten kunnen zij u aanbieden tegen zeer scherpe prijzen door rechtstreekse inkoop van de fabrikant. Dit kan tot 60% voordeel opleveren! Natuurlijk leveren Woerdman Kookkado de producten met de vertrouwde service die velen al een lange tijd bij Woerdman Kookkado gewend zijn.

Wilt u de producten eerst live aanschouwen, dan bent u natuurlijk van harte welkom in de winkels van Woerdman Kookkado in Alphen aan den Rijn en Gouda.

Het assortiment van Woerdman Kookkado bestaat onder andere uit:

- Glaswerk

- Pannen

- Bestek & messen

- Elektrisch

- Gadgets

- Keukenhulpjes

- Serviezen

- Bak gerei

- Food

- Textiel

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een bestellingen plaatsen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Woerdman Kookkado uit de rubriek webshop uit Gouda is gevestigd aan de Markt 9 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 018-2512083.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Woerdman Kookkado zijn o.a. :