Tire Bouchon in Gouda

Voor al het goede onder de kurk.

Over Tire Bouchon

Tire Bouchon valt onder de rubriek webshop in Gouda.

Dhr. A. van Esch is de drijvende kracht achter Tire Bouchon. Al sinds 1992 houdt Tire Bouchon zich bezig met het naar Nederland halen van gebiedskarakteristieke wijnen

De naam Tire Bouchon staat al sinds al die tijd symbool voor “al het goede onder de kurk”. Daarvoor weten vele bedrijven en particulieren Tire Bouchon te vinden. Niet de goedkoopste en niet altijd de beste wijnen, maar een absolute prijs-kwaliteit verhouding staat voorop. De wijnen zijn karakteristiek voor de omgeving zonder commerciële inslag. Dat ze wel geliefd worden en daardoor een financieel succes is een positief gevolg. Het betekent wel dat de wijnen van Tire Bouchon vaak een specifiek drinkmoment hebben en niet op elk moment even smaakvol gewaardeerd worden. “Onze wijnen hebben hun drinkmoment. Het is dan ook raadzaam een iets grotere variëteit aan witte en rode wijnen te hebben voor de juiste gelegenheid of spijscombinatie. Wijnen van producenten hoofdzakelijk alleen uit (west-) Europa omdat Antoine van Esch niet alleen de wijnen en de wijnboer wil kennen, maar ook zijn omgeving, zijn buurman-producent en het gebied waar de producent zijn wijnen maakt.

Graag geef ik je de mogelijkheid tot die authentieke smaakbeleving. Niet voor alle wijnen, maar verrassend is dit vaak wel. Het is daarom dat wij adviseren niet willekeurig een wijn te kopen, maar op ons advies af te gaan. Dit voorkomt zeker teleurstellingen bij het (terug-)proeven thuis. Het kopen van meer dan één soort wijn is dan ook geen verkooptruc maar een welgemeend advies.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je mag ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tire Bouchon uit de rubriek webshop uit Gouda is gevestigd aan de Wijnruitgaarde 12 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22991099.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Tire Bouchon zijn o.a. :