TBD TekenBuro Dorresteijn in Reeuwijk

TBD TekenBureau Dorresteijn voor bouwkundig tekenwerk en advies, complete vergunningaanvragen, 3D visualisaties, bouwbesluitberekeningen, plantoetsing

Over TBD TekenBuro Dorresteijn

TBD TekenBuro Dorresteijn valt onder de rubriek tekenbureau uit Gouda.

Wat de nieuwbouw- of verbouwplannen ook zijn, wij begeleiden u vanaf de start tot aan de vergunning. Na het inventariseren van de plannen brengen wij deze in beeld. Hierbij hebben wij een adviserende rol en wijzen wij u op onderdelen welke mogelijk een vergunning in de weg zouden kunnen staan. Indien gewenst kunnen wij ook 3D visualisaties verzorgen. In overleg wordt het plan verder uitgewerkt tot een complete vergunningaanvraag.

Bij de aanvraag van een vergunning zijn regelmatig ook documenten, zoals bijvoorbeeld EPC-, ventilatie- en daglichtberekeningen nodig. Ook deze kunnen wij verzorgen. Tevens maken wij de benodigde oppervlakte- en inhoudsberekeningen en benoemen we de diverse ruimten volgens het bouwbesluit. Verder kunnen wij ook zorg dragen voor constructieberekeningen en –tekeningen en indien van toepassing asbestinventarisaties. Kortom het hele pakket voor een complete vergunningaanvraag.

Na indiening van de aanvraag onderhouden wij de contacten met de betreffende gemeente, de aannemer en andere belanghebbenden. Uiteraard allemaal in goed overleg. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor het laten toetsen van nieuwbouwprojecten en bestaande bouw aan het bouwbesluit.

Door de korte lijnen binnen het bedrijf en persoonlijk contact zijn wij flexibel en kunnen we snel handelen. Hoe groot of hoe klein uw project ook is.

Wilt u meer informatie over ons en hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan Contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of ga naar www.tbdreeuwijk.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TBD TekenBuro Dorresteijn uit de rubriek tekenbureau uit Gouda is gevestigd aan de Kerkweg 11 in Reeuwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38302561.

Diensten en producten voor tekenbureau

Trefwoorden die horen bij TBD TekenBuro Dorresteijn zijn o.a. :