Streekwinkel de Proeftuin in Boskoop

Streekwinkel de Proeftuin

Over Streekwinkel de Proeftuin

Streekwinkel de Proeftuin valt onder de rubriek groenteman uit Gouda.

Bij Streekwinkel de Proeftuin kunt u terecht voor streekproducten, cadeauartikelen, houten speelgoed, groente en fruit.

Omdat veel producten afkomstig zijn van eigen teelt zijn onze prijzen zeer scherp. Al onze producten zijn (h)eerlijk en betrouwbaar mede omdat ze worden geteeld op een natuurlijke en milieubewuste wijze.

Zoekt u een leuk cadeau? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het hele jaar door verkopen wij naast de streekproductpakketten ook diverse decoratie- en sfeer artikelen en kookboeken. Als de pompoenen en kalebassen van het land komen (vanaf augustus) staat onze winkel vol met opgemaakte manden en bakjes voor binnen en buiten en in de kerst-periode kunt u bij ons terecht voor Kerststukjes. Ook vindt u dan bij ons diverse materialen om zelf creatief aan de slag te gaan.

Wilt u graag meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze eigen Facebookpagina. Daar blijft u op de hoogte van alles rondom Streekwinkel de Proeftuin.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Streekwinkel de Proeftuin uit de rubriek groenteman uit Gouda is gevestigd aan de Rijneveld 153 in Boskoop. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23056449.

Diensten en producten voor groenteman

Trefwoorden die horen bij Streekwinkel de Proeftuin zijn o.a. :