Schoonmaakbedrijf van Noord in Gouda

Schoonmaakbedrijf van Noord met oog voor detail.

Over Schoonmaakbedrijf van Noord

Schoonmaakbedrijf van Noord valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Gouda.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf met oog voor detail? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf van Noord helemaal aan het juiste adres. Schoonmaakbedrijf van Noord is een kleinschalig bedrijf waardoor de lijnen kort blijven en het team snel kan reageren op uw wensen en gemaakte afspraken. Schoonmaakbedrijf van Noord staat voor het afleveren van kwaliteit met lage kosten. Waarbij de wensen van de opdrachtgever natuurlijk centraal staan.

Schoonmaakbedrijf van Noord verzorgd de schoonmaak van kantoren, zorginstellingen, horeca, tapijtreiniging en raambewassing.

Voor MKB-bedrijven verzorgt Schoonmaakbedrijf van Noord op periodieke basis het schoonmaakonderhoud. Samen met Schoonmaakbedrijf van Noord bespreekt u uw wensen en behoeften. Vanuit hier worden er duidelijke afspraken op papier gezet. De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd door betrouwbare medewerkers op vaste dagen en tijdstippen. Zo bent u altijd verzekerd van een schone werkplek.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Schoonmaakbedrijf van Noord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonmaakbedrijf van Noord uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Gouda is gevestigd aan de Rossinistraat 60 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26356785.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Schoonmaakbedrijf van Noord zijn o.a. :