Praktijk Sela in Moordrecht

Praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie

Over Praktijk Sela

Praktijk Sela valt onder de rubriek coaching in Gouda.

Mevrouw Leni Kruijs is de drijvende kracht achter Praktijk Sela. Een praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie. In de Praktijk Sela werken wij vanuit een Christelijk oogpunt.

Ben je op zoek naar een therapeut die je kan helpen omdat je het idee hebt dat je vastloopt in je relatie of op je werk? Of omdat je merkt dat het verleden jou niet loslaat? Of valt je op dat je kind zich vastloopt in zijn of haar ontwikkeling? Kijk dan niet verder je bent bij praktijk sela aan het juiste adres. We geven aan iedereen die vast zit en rust nodig heeft professionele hulp. We willen je graag helpen om weer over je eigen horizon heen te kijken en dat je tot nieuwe inzichten komt. Bij Praktijk Sela hanteren we de Bijbel als richtsnoer.

Het aanbod bij Praktijk Sela:

- Individuele hulpverlening

- Partnerrelatietherapie

- Gezinstherapie

- Hulpverlening kind & jeugd

Je bent van harte welkom bij Praktijk Sela. Wij sluiten aan bij jouw leef en denkwereld. En jouw hulpvraag staat centraal bij ons. Graag willen we de mensen laten groeien en bloeien.

Kijk voor de mogelijkheden en meer informatie op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Sela uit de rubriek coaching uit Gouda is gevestigd aan de Zuidplaspolderweg 27 in Moordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38431281.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Sela zijn o.a. :