Praktijk Ayla in Zoetermeer

Natuurgeneeskunde & Holistische Therapie

Over Praktijk Ayla

Praktijk Ayla valt onder de rubriek geneeskunde in Gouda.

Mevr. Mariska Roeling is de drijvende kracht achter Praktijk Ayla. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut.

Ben je op zoek naar een therapeut die jou kan kan helpen bij het verlossen van jouw klachten? Of wil je meer ontspannen en vol energie je leven verder gaan? Voel je jezelf niet in balans met lichaam en geest ? Kijk dan niet verder. Je bent hiervoor aan het juiste adres bij Praktijk Ayla. Ik wil je helpen bij het verlossen van jouw klachten, waardoor je weer een ontspannen leven krijgt vol energie.

Wat biedt Praktijk Ayla:

- Regenesis Healing, is een vorm van heling op basis van regeneratie - een soort wedergeboorte, op het niveau van lichaamscellen. Het versterkt en versnelt het zelfhelend vermogen van ons lichaam aanzienlijk en maakt zieke cellen weer gezond.

- Sjamanistisch Ademwerk, tijdens het ademwerk stroomt er extra zuurstof naar delen in je lichaam, waar vroegere herinneringen zijn opgeslagen. Die herinneringen zijn verbonden aan diep geankerde overtuigingen over jezelf en het leven. De toevoer van extra zuurstof zorgt ervoor, dat deze vrij komen en worden losgelaten.

- Warm Water Rebirthing, tijdens een sessie in het water kom je in een bijzonder diepe ontspanning en daarmee wordt een diep gevoel van liefde waarneembaar. Dit zorgt ervoor dat patronen langs je bewustzijn oplossen. Waardoor je je Pure ik kunt leven en je energie weer vrij uit kunt laten stromen en er een bijzondere ontspanning ontstaat.

- Acces the Bars, is een methode waarbij je hoofd op 32 punten lichtjes wordt aangeraakt. Deze punten bevatten het elektromagnetische component van alle beperkende gedachten, idee├źn, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over gehad hebt, in dit leven of wellicht nog ervoor.

- Kinesiologie, is een therapeutische manier van werken waarbij gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld.

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Ayla uit de rubriek geneeskunde uit Gouda is gevestigd aan de Amsterdamstraat 3, in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27119950.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Ayla zijn o.a. :