Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken in Gouda

Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken: De kracht van acupunctuur.

Over Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken

Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken valt onder de rubriek geneeskunde uit Gouda.

De drijvende kracht achter Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken is de gelijknamige Cynthia Franken. Cynthia heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van kruidengeneeskunde, ooracupunctuur en SiVas-polsdiagnistiek.

Bij Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken kunt u onder ander terecht voor de volgende behandelmethoden:

- Acupunctuur

- Moxa therapie

- Ooracupunctuur (auriculo-therapie)

Tijdens het eerste consult vindt een intakegesprek plaatst. Hierin bespreekt u samen met Cynthia uw klachten, algehele gezondheid en functioneren. Daarna wordt er gelijk gestart met de behandeling, tenzij er signalen zijn die wijzen op verder onderzoek.

Aan de hand van uw energiebalans wordt er een behandelplan opgesteld. De behandelingen kunnen bestaan uit Chinese acupunctuur of Dr. Tan's Balance Methode. Afhankelijk van de klacht is een behandeling van 5 รก 6 nodig om het effect te behalen dat gewenst is.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken uit de rubriek geneeskunde uit Gouda is gevestigd aan de Middenmolenplein 1 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37409923.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Acupunctuur Cynthia Franken zijn o.a. :