Pipper Massage & Consultancy in Gouda

Pipper Massage & Consultancy

Over Pipper Massage & Consultancy

Pipper Massage & Consultancy valt onder de rubriek massage uit Gouda.

Op zoek naar een massage die het lichamelijke en geestelijke welzijn bevorderen? Bij Pipper massage bent u helemaal aan het juiste adres.

Studies hebben aangetoond dat de bloeddruk en hartslag door een massage wordt vertraagd en het depressiviteit en stemmingswisselingen kan verminderen.

Bij Pipper Massage & Consultancy kunt u onder andere terecht voor de volgende massages:

- Sport massage

- Ontspanningsmassage

- Bindweefsel massage

- Hot stone massage

- Pitjit massage

- Shiatsu massage

- Baby- en kind massage

Pipper Massage & Consultancy werkt uitsluitend met pure en biologische oliën welke worden aangevuld met etherische oliën.

Wanneer u bijvoorbeeld een sport blessure, of iets verkeerd heeft getild, kan een massage ook voor verlichting zorgen. Dit kan zelfs voor in de toekomst blessures voorkomen. Ook bij slaap problemen kan een massage uitkomst bieden. Volgens het Touch Research Institute stimuleert massage delta golven, hersengolven die gelinkt zijn aan diepe slaap.

Voor meer informatie over de gegeven massages, de tarieven en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Pipper Massae & Consultancy.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pipper Massage & Consultancy uit de rubriek massage uit Gouda is gevestigd aan de Brahmsstraat 33 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40676525.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Pipper Massage & Consultancy zijn o.a. :