Peachy Nails in Gouda

Peachy Nails | Voor de perfecte nagelzorg.

Over Peachy Nails

Peachy Nails valt onder de rubriek nagelstudio in Gouda.

Mooie verzorgde nagels geven je een goed gevoel. In de nagelstudio Peachy Nails geven zij de perfecte nagelzorg. persoonlijk en klantvriendelijk.

Kamilla is de eigenaresse van Peachy Nails en is gevestigd in Gouda. Bij Peachy Nails staat klantvriendelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel. Kamilla vindt het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel haar nagelstudio verlaat. Het leveren van goede service en kwaliteit is voor haar vanzelfsprekend. Kamilla investeert tijd om te zorgen dat haar kennis up-to-date blijft. Want verandering van technieken, materialen maar ook mensen is een continue proces. Kamilla heeft onder andere de opleidingen: Anatomie & Pathologie Excellence, Manicurette & Zijdereparatie en IBX Systeem (een vrij nieuw en revolutionair systeem om beschadigde nagels te herstellen) gevolgd.

Voor Kamilla betekent manicures en pedicures in de eerste plaats ontspanning en genot voor lichaam en geest. Voel u bij Peachy Nails op uw gemak en laat uw gedachten afdwalen en vergeet even de hectiek van alledag.

De behandelingen die Peachy Nails biedt zijn onder andere:

Nagels

- Gelpolish (stevige uitvoering van nagellak)

- Gel (kunstnagels die op een natuurlijke nagel geplaatst kan worden)

- IBX nagel reparatie (beschadigde nagels herstellen, zwakke nagels te verstevigen en kwetsbare nagels te beschermen)

- Manicurette/Spa (manicure die wordt uitgevoerd met behulp van de curette (nagelinstrument) )

Voeten

- Cosmetische voetverzorging (huidreiniging en nagelmanicure)

- Gelpolish teennagels

Wenkbrauwen

- Wenkbrauwverzorging met BrowXenna (geeft wenkbrauwen een prachtige volume en een expressieve kleur en helpt ook bij het herstellen van zwakke en beschadigde haren)

MANicure

- Nagelverzorging voor mannen

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Peachy Nails uit de rubriek nagelstudio uit Gouda is gevestigd aan de Noothoven van Goorstraat 11 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54606815.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Peachy Nails zijn o.a. :