Paracelsus Gouda Jantsje Dekker in Gouda

Wat is dat fijn dat er zoveel disciplines zijn waaruit je kunt kiezen, waar iedereen zich geholpen kan voelen!!

Over Paracelsus Gouda Jantsje Dekker

Paracelsus Gouda Jantsje Dekker valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Gouda.

Mevrouw Jantsje Dekker is het gezicht achter Praktijk Paracelsus.

Holistische geneeskunde is mijn manier om andere mensen met specifieke klachten te instrueren om hun zelfherstellend vermogen te activeren, zodat ze het leven weer kunnen "vieren". Voordat ik dit doel in het leven realiseerde, deed ik eerst veel andere dingen, die me allemaal een goede homeopaat maakten.

Mijn logo is de Hermesstaf, die met zijn twee slangen, de zwarte en de witte, nog eens extra de polariteit symboliseert. In het midden, waar beide slangen elkaar ontmoeten, wordt deze één punt; het goddelijke midden.

Cursussen Jantsje Dekker 2020:

* MULTI-STYLE YOGA Je kunt in 10 lessen kennis maken met een yoga stijl die bij jou past. Er zijn 10 verschillende soorten Yoga die aangeboden worden. Daarnaast is PRIVÉLES ook mogelijk.

* YOGA VOOR SINGLES IN PRAKTIJK PARACELSUS GOUDA VOOR ALLE LEEFTIJDEN Deze yogacursus voor mensen die al dan niet ervoor kiezen alleen het levenspad te bewandelen. Het is een unieke kans om nieuwe mensen te leren kennen op een heel andere manier.

* MERIDIAAN YOGA: LICHAAMSVITALITEIT VERBETEREN

* UNIEKE HATHA-YOGA LESSEN door Jantsje Dekker

Daarnaast geef ik ook nog behandelingen op verscheidene vlakken: Darmtherapie, Holistische oog diagnose, Stoelmassage, Voetreflexmassage, Orthomoleculaire therapie, Schusslers celzouten, Voeding- gewichtsbeheersing, Vingerreflexologie, Microscopisch bloedonderzoek

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paracelsus Gouda Jantsje Dekker uit de rubriek gezondheidscentrum uit Gouda is gevestigd aan de Westhaven 54 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 018-2584053.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Paracelsus Gouda Jantsje Dekker zijn o.a. :