LIJF total body works in Gouda

LIJF total body works

Over LIJF total body works

LIJF total body works valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Gouda.

De drijvende kracht achter LIJF total body works is Sylvia Wever. Als eerste uitzichtpunt richt de visie van LIJF zich op een belangrijke basis. Namelijk een gezonde geest in een gezond lichaam. Een gezonde geest wordt bereikt door coaching vanuit een praktische en positieve psychologische benadering met als doel de bewustwording te vergroten. Binnen dit proces valt veel te bereiken, denk hierbij onder andere aan 'gewichtsbeheersing', maar ook aan andere levensvragen waar men tegenaan loopt. Sylvia heeft ruime ervaring op het gebied van coachen en begeleid je graag naar jouw eigen overwinning.

Een gezond gewicht gaat samen met een opgeruimde geest, helaas niet altijd met een strak lichaam. Naast een gezond gewicht kan je bij LIJF total body works ook terecht voor figuurcorrectie. Bij LIJF werken ze met drie verschillende apparaten die alle als doel hebben de laatste 'randjes' en de 'love handles' te laten verdwijnen.

De apparatuur waar mee wordt gewerkt: - Cryolipolyse: Hierbij worden de vetcellen bevroren en is per lichaamszone toe te passen. Cryolipolyse vraagt wel geduld voordat er zichtbaar resultaat is.

- Tei-System: Dit werkt middels een infra rood systeem. Door opwarming van de vetcel gaat deze openstaan en wordt geleegd. De behandelingen kunnen onder andere plaats vinden op de buik, billen, bovenarmen of littekens.

- Cavitatie: Een behandeling met het effect van liposuctie zonder gevaarlijke operatie. Al na één behandeling zie je resultaat en het is veilig, pijnloos en betaalbaar.

Naast de succesvolle behandelingen die worden aangeboden, werkt LIJF tevens met de verstevigende en liftende huidproducten van Dr. Juchheim (o.a. ByeByeCellulite en Xtreme4Lift). Deze crèmes zijn gratis te testen.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van LIJF total body works.

Have a great LIJF!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LIJF total body works uit de rubriek gezondheidscentrum uit Gouda is gevestigd aan de Keerkring 6 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13468466.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij LIJF total body works zijn o.a. :