Leven vanuit BewustZijn in Hazerswoude-Dorp

O.a. Coaching & Inspiratie

Over Leven vanuit BewustZijn

Leven vanuit BewustZijn valt onder de rubriek coaching in Gouda.

Welkom bij Leven vanuit BewustZijn.

Voor levensvragen zoals: - Hoe komt het dat ik me voel zoals ik me nu voel? - Hoe komt het dat in mijn leven bepaalde dingen gaan zoals ze nu gaan? - Wie ben ik nu eigenlijk?

Wil jij terug naar de kracht die je al bent?

Kies dan voor coaching, therapie en meditatie.

Mijn aanbod in coaching: - Bewustzijn coaching. - Burn-out coaching. - Wandelend naar inzicht. - Het nieuwe bewustzijn.

Therapie: Wanneer je word tegengehouden door de gevolgen van omstandigheden in je leven. We zullen tijdens de sessies erachter komen wat dit precies is, maar bovenal help ik je jouw ware kracht te ontdekken. De kracht is er al, maar je moet het even weer voelen en herkenning geven. je zult erachter komen wat er precies gebeurd is, wanneer je in stress, spanning of angst schiet, zodat je vervolgens kan leren loslaten en vertrouwen op jezelf. Ik ga hierbij uit van wat JIJ AL BENT, je kracht!

Heb je last van spanningen, overspanning, burn-out, stress, angsten, onzekerheden, somberheid, depressie? Andere moeilijkheden n.a.v. grote gebeurtenissen? Kies dan nu voor jezelf, ik help je graag verder.

Meditatie: mediteren is een uitstekend middel om je hoofd kalmer te maken en weer in zijn natuurlijke staat terug te brengen. De maatschappij is gehaast, we lopen onszelf al snel voorbij. We zijn ons nauwelijks bewust van ons eigen denken en voelen. We worden opgeslokt door gedachtes en gevoelens waar we niet bewust van zijn. Voornamelijk zijn we bezig met onze omgeving. Wanneer we ons niet bewust zijn van het innerlijke gevecht dat plaatsvindt, kan dit vele lichamelijke en/of psychische klachten tot gevolg hebben. Ontdek innerlijke ruimte en stilte met meditatie en je zult merken dat je meer gaat ontspannen en gemakkelijker inzichten krijgt. Ook in hetgeen jou belemmerd. Meditatie zal ook altijd een onderdeel zijn van de trainingen die ik geef.

Wil je je aanmelden voor een consult of heb je vragen? Laat het gerust weten.

"You are the creator of your world!"


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14486355.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Leven vanuit BewustZijn zijn o.a. :