Leven vanuit BewustZijn in Hazerswoude-Dorp

O.a. Coaching & Inspiratie

Over Leven vanuit BewustZijn

Leven vanuit BewustZijn valt onder de rubriek coaching in Gouda.

Welkom bij Leven vanuit BewustZijn.

Heel je leven

We hebben allemaal onze eigen worstelingen. Of ze nu te maken hebben met moeite om een verandering in onszelf, gezondheid of ons lichaam aan te brengen. Moeite om te stoppen met het opnieuw herhalen en creëeren van dezelfde vervelende situatie's, om overvloed in ons leven te creëren, of gewoon moeite om in onszelf te geloven om zelfvertrouwen te hebben, om angst te overwinnen, om rust te creëeren. Wanneer we voorbij durven gaan aan de worstelingen voelen we ons heel.

Je bewustzijn vergroten door jezelf te onderzoeken. Ontdekken waarom je doet wat je doet en wat je diepere drijfveren zijn. Leren vertrouwen op je intuïtie en je hart durven volgen. Zelfvertrouwen ontwikkelen. Geloven en vertrouwen in jezelf.

Coachings onderwerpen: Gezondheid en stress, Innerlijke rust, Meditatie/ mindfulness, Geluk en blijdschap, Het nieuwe bewustzijn.

Voor levensvragen die kunnen gaan over angst, paniek, spanningen, stress klachten, somberheid, burn-out, verlies, eenzaamheid, religie, spiritualiteit, bewustzijn, meditatie en mindfulness.

Wil je je aanmelden voor een consult of heb je vragen? Laat het gerust weten.

"You are the creator of your world!"

Jolanda


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14486355.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Leven vanuit BewustZijn zijn o.a. :