Ki-no-nagare kinesiologie in Gouda

Met stromende energie en je wijze lijf van klacht naar kracht !!!

Over Ki-no-nagare kinesiologie

Ki-no-nagare kinesiologie valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Gouda.

Mevrouw Annet Kemmer is de drijvende kracht achter Ki-no-nagare kinesiologie. De naam Ki-no-nagare heeft ze gekozen omdat ze 'Ki' een heel mooi begrip vindt. Het is de basis, de levensenergie die heel belangrijk is in ons leven. Haar werk is gericht op het laten stromen van deze energie. Ki-no-nagare is een begrip uit het Japans en betekent: ‘stromende energie’.

Kinesiologie is voor alle leeftijden:

* Voor kinderen; Bij heel jonge kinderen werk ik via de ouders. Zo snel als het kan werk ik met henzelf. Het leuke is dat kinderen vaak van alles merken tijdens de behandeling en ze in hun woorden heel goed aan kunnen geven wat er gebeurt. Ook hebben zij veel baat bij oefeningen en hulpmiddelen als ondersteuning voor thuis.

* Voor jongeren / jongvolwassene; Voor jongeren blijkt kinesiologie vaak een fijne werkwijze. Jongeren weten en voelen heel veel, maar het benoemen van wat er speelt, is iets waar soms een handvat bij gewenst is. Doordat de insteek de communicatie met het lichaam is en via de reacties van de spiertest zaken duidelijk worden, kan er van alles in beweging worden gebracht en kan dat de ingang zijn om er dan over te praten. Soms raak ik alleen wat onderwerpen aan en kan er zelf op verder worden gekauwd. Er is dan wel van alles via de energie in beweging gezet. Verder verandert er veel in deze fase van het leven en liggen er veel verwachtingen. Hierbij is extra fijn is als je in balans kan blijven.

* Voor volwassenen; Volwassenen komen bij mij met allerlei zaken. Dit kunnen lichamelijke klachten zijn, maar ook levensvragen of patronen waar je tegen aanloopt of iets uit het verleden wat nu een plek mag krijgen. Doordat ik met kinesiologie de energie in balans breng en daarmee het zelfhelend vermogen stimuleer is het geschikt voor heel veel klachten en vragen.

* Voor professionals; Als professional kan kinesiologie in verschillende situaties waardevol zijn. Je kunt denken aan ondersteuning bij een carrière-switch. Ondersteuning bij het omgaan met veranderingen in de organisatie, team, het werk keuzebegeleiding, wat wil ik, wie ben ik, waar sta ik, waar sta ik voor? ontspannen jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen presenteren.

* Voor een organisatie; Kinesiologie kan een op zich staand traject zijn voor medewerkers in uw organisatie of een onderdeel zijn van trajecten.Denk hierbij aan loopbaan- en verbetertrajecten, burn-out preventie, ondersteuning zieke werknemers, professionele trainingen of outplacementtrajecten. Doordat medewerkers beter in hun vel zitten, beter weten wat ze willen en waar ze voor staan kunnen ze bewuster keuzes maken en hun werk op een hoger plan brengen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ki-no-nagare kinesiologie uit de rubriek gezondheidscentrum uit Gouda is gevestigd aan de Thorbeckelaan 2 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44852808.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Ki-no-nagare kinesiologie zijn o.a. :