JKC Computer Service in Gouda

JKC Computer Service uit Gouda heeft geen profiel.

Wat doet JKC Computer Service in Gouda

JKC Computer Service is een reparatie service uit Gouda. Men is gevestigd aan de Burgvlietkade 33. Het telefoonnummer van JKC Computer Service in Gouda is 06-25233842.

Is JKC Computer Service in Gouda uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Goudaonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

JKC Computer Service in Gouda valt onder de rubriek reparatie service. Een reparatie service uit Gouda levert onder andere :

Mijn naam is Jeffrye A. Cáceres. Oprichter van JKC-Computerservice, ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de computerbranche en heb uiteindelijk in 2016 JKC-Computerservice opgericht. JKC Computer Service heeft de passie en interesse voor de klant zeer hoog in het vaandel staan. Bij ons is goed niet goed genoeg, wij gaan voor een perfecte service! Is uw computer niet meer te repareren, breng hem dan bij ons en wij geven u een gratis second opinion zonder enige verplichting tot reparatie. Mocht uw computer wel door ons gemaakt kunnen worden gaan wij voor u de beste prijs berekenen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review