JewelEar in Gouda

JewelEar is de audicien die naar u luistert.

Over JewelEar

JewelEar valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Gouda.

Wij zijn u graag van dienst! U kunt bij JewelEar terecht met uw vragen over gehoor, slechthorendheid, gehoorbescherming, tinnitus en slaap- en zwemdoppen.

Bij de audicien van JewelEar kunt u terecht om uw gehoor te testen en u te laten adviseren over de beste hooroplossing, gehoorapparaat en gehoorbescherming. De gehoorspecialist van JewelEar neemt de tijd voor u, u wordt echt geholpen.

JewelEar levert alle merken hoortoestellen, waaronder de beste merken. U bent daarbij niet duurder uit, maar heeft wel de beste kwaliteit.

U kunt bij JewelEar terecht voor vragen over het gehoor, hoorproblemen, slechthorendheid, gehoorapparaten, gehoorbescherming, in-ear-monitoren, zwemdoppen, tinnitus en nog veel meer.

JewelEar heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars: waar u ook verzekerd bent, u kunt bij JewelEar terecht.

JewelEar levert alle typen en merken hoortoestellen. De audicien van JewelEar adviseert u en u bepaalt welk gehoorapparaat het wordt.

Wees zuinig op uw oren.Bescherm uw gehoor. JewelEar heeft een groot assortiment aan gehoorbescherming en in-ear-systems. Universeel of op maat gemaakt.

Zeker weten hoe uw gehoor is.Ongemerkt vermindert het gehoor. Bent u ook iemand die dit liever niet wil weten? Of kiest u juist voor zekerheid of u wel of niet goed hoort?

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JewelEar uit de rubriek gezondheidscentrum uit Gouda is gevestigd aan de Ronsseweg 1b in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 018-2743400.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij JewelEar zijn o.a. :