INE mens en werk in Gouda

Loopbaanbegeleiding en Paardencoaching

Over INE mens en werk

INE mens en werk valt onder de rubriek coaching in Gouda.

ne Ruijfrok is de drijvende kracht achter INE mens en werk. Ze heeft een vooropleiding aan de Akademie Mens Arbeid gehad en daarna heeft ze trainingen en cursussen gevolgd om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen als loopbaancoach, systemisch werkend paardencoach, natuur en wandelcoach en intuitief waarnemer.

Ze helpt mensen hun plezier en energie in werk terug te vinden en dat doet ze met loopbaanbegeleiding en paardencoaching.

Wil je een andere richting geven aan je leven en werk? Voel je dat het anders kan maar weet je niet goed hoe? Dan ben je bij INE mens en werk aan het juiste adres.

De diensten die INE mens en werk aanbiedt zijn:

- Van werk naar werk: een combinatie van loopbaanbegeleiding en sollicitatiebegeleiding met de focus op het vinden van een nieuwe baan

- Loopbaanbegeleiding gericht op het ontdekken van je mogelijkheden en verborgen kwaliteiten en talenten.

- Persoonlijke coaching over thema’s die een relatie met werk hebben.

INE werkt in haar coachprogramma’s graag samen met paarden. Hier staat ervaren en beleven centraal.

Een coachsessie met paarden is altijd onderdeel van een coachprogramma. Wel altijd in overleg en alleen als het dienend is aan de vraag. Kijken door de ogen van een paard naar je vraagstuk brengt andere inzichten en oplossingen dan wanneer je het aan tafel bespreekt.

Een of meer “losse” coachsessies met een paard behoort tot de mogelijkheden.

_ Teamcoaching met paarden. Paarden zijn goede samenwerkers en daarmee een mooie spiegel voor teams. INE werkt als gastdocent samen met teamcoaches om teams verder te helpen in hun ontwikkeling.

Je bent welkom bij INE mens en werk om eens anders naar jezelf te kijken je kwaliteiten en je verborgen talenten te ontdekken. Het talent van INE mens en werk is om jouw te helpen bij de zoektocht.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.-


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

INE mens en werk uit de rubriek coaching uit Gouda is gevestigd aan de Bouwmeesterplein1 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24569940.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij INE mens en werk zijn o.a. :