Happy2School in Gouda

Welkom bij Happy2School

Over Happy2School

Happy2School valt onder de rubriek coaching in Gouda.

Wilco en Anita Verdouw zijn de drijvende krachten achter Happy2school.

Anita is werkzaam in het Basisonderwijs waardoor er pedagogisch en didactisch deskundigheid in huis is. Ze is zich gaan specialiseren op het gebied van hoogbegaafdheid en daarnaast in beelddenken, dat vaak bij hoogbegaafde kinderen een veel voorkomende denk en leerstijl is. Van daaruit heeft zij de opleiding tot Kernvisiecoach gevolgd en helpt kinderen (ook als er geen hoogbegaafdheid aan de orde is) o.a. vanuit de kernvisie methode.

Wilco heeft een opleiding tot kindercoach gevolgd. Daarnaast is hij trainer Snel leren = leuk leren. Voor jongens en meiden die voortgezet onderwijs volgen is deze training gericht op HOE je iets moet leren. Op school wordt wel verteld wat ze moeten leren maar HOE je dat moet doen is vaak nog veel te weinig aandacht voor. Hier lopen ze dan vaak op vast met slechte cijfers, demotivatie en faalangst tot gevolg.

Happy2school is een praktijk voor begeleiding van kinderen, ouders en leerkrachten. Zo bieden wij ondersteuning door middel van remedial teaching, kindercoaching, hoogbegaafdheidsbegeleiding, externe plus klassen (happyklas), didactisch onderzoek en school video interactie begeleiding.

Wanneer je vast loopt met je zoon of dochter of hoogbegaafdheid nu wel of niet aan de orde is, je hulp zoekt of je talloze vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! We horen vaak als reactie van ouders dat het al heel fijn is om een ”luisterend oor” te treffen. Dat je het gevoel krijgt dat de persoon aan de andere kant van de lijn je snapt en begrijpt. Dus: ”Wij staan voor je klaar!”


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy2School uit de rubriek coaching uit Gouda is gevestigd aan de Rossinistraat 62 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42222228.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Happy2School zijn o.a. :