Happy2school in Gouda

Happy2school: Praktijk voor begeleiding van kinderen, ouders en leerkrachten.

Over Happy2school

Happy2school valt onder de rubriek coaching uit Gouda.

Uw kind zit niet lekker in zijn of haar vel? Gaat het niet lekker op de sportvereniging of school? Is school voor uw kind te makkelijk of juist te moeilijk? Is uw kind bang om fouten te maken? Dan kunt u terecht bij Happy2school.

Happy2school is namelijk een praktijk voor ondersteuning en begeleiding van kinderen, ouders en leerkrachten. Happy2school kan ondersteuning bieden door middel van:

- Remedial teaching, kindercoaching, hoogbegaafdheidsbegeleiding, externe plus klassen (happyklas), didactisch onderzoek en school video interactie begeleiding.

Iedereen kan in deze praktijk terecht. Happy2school heeft extra expertise met beelddenkers, hoogbegaafde kinderen, kinderen met AD(H)D en hoogsensitieve kinderen.

Happy2school biedt de volgende trainingen en coaching aan: Kindercoaching, remedial teacher (RT), hoogbegaafdheidsbegeleiding, cito training, didactisch onderzoek, hoogbegaafden computerclub, plusklas/verrijkingsklas, kernvisiecoach, hoogbegaafde spelmiddag en kernvisie methode.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Happy2school? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy2school uit de rubriek coaching uit Gouda is gevestigd aan de Rossinistraat 62 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42222228.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Happy2school zijn o.a. :