Gemiva-SVG in Gouda

Gemiva-SVG

Over Gemiva-SVG

Gemiva-SVG valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Gouda.

Gemiva-SVG Groep is een non-profit organisatie in Zuid-Holland die helpt bij het ondersteunen van mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben.

Kinderen en volwassenen met een handicap (én de mensen in hun omgeving) kunnen bij de Gemiva-SVG Groep terecht voor ondersteuning op alle levensterreinen. Wij ondersteunen hen in hun eigen woonomgeving, op school, op hun werk of in onze locaties.

Als organisatie staan we midden in de samenleving. We werken samen met een groot aantal organisaties en bedrijven. Door onze deskundigheid te bundelen, kunnen we beter bijdragen aan de kwaliteit van het leven van mensen met een beperking.

Wilt u graag mensen helpen? Of kent u iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld u zich dan aan bij Gemiva-SVG Groep

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu een kijkje op onze eigen website, of neem contact met ons op. Wij staan u graag ter woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gemiva-SVG uit de rubriek gezondheidscentrum uit Gouda is gevestigd aan de Bleulandweg 1A in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29510018.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Gemiva-SVG zijn o.a. :