FlowStudent in Gouda

Eerste keus door kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid!

Over FlowStudent

FlowStudent valt onder de rubriek opleiding uit Gouda.

Wij zijn FlowStudent, door het aanbieden van de hoogste kwaliteit willen wij bereiken om de eerste keus voor leerling, ouder én school te worden. Wij bieden namelijk de nodige ondersteuning aan deze driehoek. Wij geloven er daarnaast in dat leerlingen beter presteren in een vertrouwde en leuke omgeving. Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste mensen en daarnaast kwalitatief goede ondersteuning.

Diensten;

* Examentraining

* Bijles

* Cito-toets training

* Huiswerkbegeleiding

Doordat wij hebben gemerkt dat leerlingen het beste kunnen leren in hun eigen omgeving vinden wij het belangrijk dat de ondersteuning plaatsvindt in een vertrouwde omgeving, waarin creativiteit en eigen verantwoordelijkheid nemen gestimuleerd worden. Ons jong en hoogopgeleid team draagt hieraan bij door een sfeer te creëren die aansluit bij de belevingswereld van uw kind.

Waarom kiezen voor

* Flexibel voor leerling én ouder * Enthousiast en hoogopgeleid FlowTeam * Beproefde methodes * Vertrouwde sfeer * Ambitieus en realistisch

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens en wij helpen u graag verder!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

FlowStudent uit de rubriek opleiding uit Gouda is gevestigd aan de Thorbeckelaan 2 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34234303.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij FlowStudent zijn o.a. :