Feelgood Voedingscoach in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Feelgood voedingscoach is gevestigd in Nieuwerkerk ad IJssel en gespecialiseerd in coaching van mensen naar een gezond gewicht en eetpatroon en een betere leefstijl.

Over Feelgood Voedingscoach

Feelgood Voedingscoach valt onder de rubriek coaching in Gouda.

Wil jij weer lekker in je vel zitten, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet? Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is.

Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Mijn naam is Susanne. Ik ben voedingscoach, ervaringsdeskundige en jouw stok achter de deur.

WELK PROGRAMMA PAST BIJ JOU?

PS. food & lifestyle: Persoonlijk programma voor afvallen op een verantwoorde, koolhydraatarme en eiwitrijke manier met persoonlijke coaching. Je combineert PS. food & lifestyle producten met o.a. groenten, vlees en vis.

Feelgood Online: Afvallen en werken aan een gezonde leefstijl zonder vervangende producten en met persoonlijke weekmenu's.

Forever Fit detox kuur: Gezond en fit afvallen of detoxen met behoud van spiermassa. Op basis van pure aloë vera gel, uitgebalanceerde voedingssupplementen en smaakvolle proteïne shakes.

Feelgood voedingscoach is gevestigd in Nieuwerkerk ad IJssel (Dorpsstraat 9c, het Oude Dorp) en Zoetermeer (Baron de Coubertinlaan 6-8, Rokkeveen)


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feelgood Voedingscoach uit de rubriek coaching uit Gouda is gevestigd aan de Dorpsstraat 9c in Nieuwerkerk ad IJssel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38308763.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Feelgood Voedingscoach zijn o.a. :

Nieuws van Feelgood Voedingscoach in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Hulp nodig bij het volhouden van je goede voornemens?

Hulp nodig bij het volhouden van je goede voornemens?

We beginnen allemaal vol goede moed het nieuwe jaar, maar is een stok achter de deur net wat jij mist?