De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau in Gouda

de Merkcommissarissen: Marketing adviesbureau.

Over De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau

De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau valt onder de rubriek adviesbureau uit Gouda.

Merkcommissarissen laten het merk en de organisatie weer groeien!

(De Merkcommissarissen® in Gouda is een marketingadviesbureau welke met hun zeer ruime ervaring start-ups, Mkb’ers en andere organisaties helpen om verder te groeien. (omschrijving) Gepokt en gemazeld in de praktijk en zelf ook ondernemers, dat is wat ons kenmerkt.

Wij hebben zeer ruime ervaring met marketing, commercie, innovatie, organisatie, reclamecampagnes en communicatievraagstukken in velerlei branches en sectoren. Wij denken niet als leveranciers of bureaus, maar net als jij. Wij zijn dichtbij en flexibel en kunnen door een lage overhead voor jou tegen acceptabele kosten werken.

Onze diensten: • Ontwikkelen of herijken van visie & missie of bedrijfsidentiteit • Opstellen marketingplan of uitwerken (merk)strategie • Positioneringsvraagstukken, maak je merk aantrekkelijk & relevant • Sparren & coachen; jouw eigen Merkcommissaris als critical friend • Interim; op tijdelijke of parttime basis fungeren als jouw marketing expert • De organisatie weer even scherp en op het juiste spoor zetten • Innovatie workshops als brandstof voor groei • Wij helpen je de wensen van klanten of consumenten te vertalen naar de organisatie

Geen dure campagneplannen, maar gewoon een aanpak waar je tenminste wat aan hebt. Ingewikkelde vraagstukken brengen we terug tot heldere en bruikbare oplossingen.

En wie stelt jou de juiste, ook kritische vragen?! Gebruik de Merkcommissarissen als “critical friend” en laat de organisatie en omzet prettig groeien.

Maak vrijblijvend kennis met de Merkcommissarissen of surf voor meer informatie naar www.demerkcommissarissen.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau uit de rubriek adviesbureau uit Gouda is gevestigd aan de Baliemolenerf 23 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55121575.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau zijn o.a. :

Nieuws van De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau in Gouda

Het jaar van de klant!

Het jaar van de klant!

De klant, consument, is koning. Dat weet iedereen, maar is jouw propositie daar echt op afstemd?

Het jaar van de klant

Het jaar van de klant

Ook in 2017 is de klant nog altijd dé nummer 1 prioriteit voor marketing en communicatieprofessionals.