De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau in Gouda

de Merkcommissarissen: Marketing adviesbureau.

Over De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau

De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau valt onder de rubriek adviesbureau uit Gouda.

Mijn naam is Leo van Sister en ik werk als zelfstandig Adviseur Marketing en Communicatie. Sinds 2003 help ik samen met Goos Eilander met veel plezier en succes ondernemers, ook ZZP'ers en MKB, met het behalen van hun bedrijfsdoelen door goede marketing en communicatie. Merken bouwen en marketing is mijn passie. De prettigste samenwerkingen hebben wij veelal met MKB bedrijven en start-ups, daar is de ambitie prettig hoog.

‘Ingewikkelde’ vraagstukken breng ik terug tot een heldere en bruikbare oplossing. Ik werk gestructureerd en houd het overzicht zonder de details te vergeten. Daarbij luister ik goed en leg ik verbindingen tussen mensen en zaken. Ik heb een strategische blik maar let vooral ook op praktische uitvoerbaarheid. Uw belang staat daarbij voorop. Als persoon ben ik enthousiast, creatief, betrokken en gedreven. Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik ben analytisch sterk en oplossingsgericht. Ik ben op mijn best als ik bestaande concepten kan aanscherpen of samen met u uw nieuwe propositie kan vormgeven. Kijk ook eens naar onze eerdere projecten, dan weet u nog beter wat ik voor u kan betekenen!

Zoekt u een professioneel, maar vooral ook pragmatisch ingesteld marketing adviesbureau die u prima kan helpen op het gebied van strategie, marketing, communicatie & campagnes, innovatie en merkpositionering? Dan bent u bij de Merkcommissarissen® zeker aan het juiste adres.

Wij hanteren speciale tarieven voor MKB en start-ups.

Leo van Sister en Goos Eilander zijn beiden zeer ervaren Merkcommissarissen en hebben ervaring in vele branches en sectoren. De Merkcommissarissen zijn mensen uit de praktijk en zij hebben zelf ook organisaties geleid. Door hun zeer ruime ervaring kunnen zij u helpen om uw einddoel beter te kunnen bereiken. Zij begeleiden zowel start-ups, als ondernemers en directies van bedrijven. Ook voor sparren en coachen kunt u bij hen terecht.

Over de Merkcommissarissen:

Elk merk en organisatie is uniek en heeft zijn eigen systeem, betekenis en benadering. Juist daarom is positioneren zo belangrijk en geeft medewerkers/sters een stevig kompas!

De kijk van de Merkcommissarissen op zaken is pragmatisch en daardoor aangenaam, zeker in deze turbulente tijden. Laat u nu door de Merkcommissarissen inspireren om diverse nieuwe 'out-of-the-box' inzichten te ontdekken over uw organisatie, het groeivermogen en uw merk.

De diensten van de Merkcommissarissen zijn: (zie ook www.brandfuel.nl) - 1 op 1 sparren en coachen met Jouw Eigen Merkcommissaris (los of abonnement) - (her) positionering van merk of organisatie - scherpstellen van het strategie kompas - interim marketeers om de zaak op te schudden - reclame- of designbureau selecties. - innovatie workshops

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website van de Merkcommissarissen bekijken. Heeft u een vraag aan De Merkcommissarissen? Neemt u dan contact op. U zal altijd netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau uit de rubriek adviesbureau uit Gouda is gevestigd aan de Baliemolenerf 23 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55121575.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau zijn o.a. :

Nieuws van De Merkcommissarissen - marketing adviesbureau in Gouda

Het jaar van de klant!

Het jaar van de klant!

De klant, consument, is koning. Dat weet iedereen, maar is jouw propositie daar echt op afstemd?

Het jaar van de klant

Het jaar van de klant

Ook in 2017 is de klant nog altijd dé nummer 1 prioriteit voor marketing en communicatieprofessionals.