Coachpraktijk De Jong Zingeving in Gouda

Welkom bij | Coachpraktijk De Jong Zingeving

Over Coachpraktijk De Jong Zingeving

Coachpraktijk De Jong Zingeving valt onder de rubriek coaching in Gouda.

Jelke de Jong is het gezicht en de drijvende kracht achter Coachpraktijk De Jong Zingeving. Ik begeleid al 30 jaar lang mensen in verschillende situaties.Ik heb theologie gestudeerd en vanaf 1993 ben ik predikant. Ik werk en leef vanuit een protestants-christelijke geloofstraditie. En werk ik met een holistische visie, wat betekend dat ik aandacht heb voor jou als compleet mens.

Ben je op zoek naar een coach met een christelijke en holistische visie? Omdat je last hebt van stress of blokkades ? Of ben je op zoek naar de zin van het leven of in je werk? Wellicht wil je graag opbloeien en beter functioneren? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Coachpraktijk De Jong Zingeving. Ik wil je coachen je helpen om weer tot bloei te komen en weer beter gaat functioneren.

Aanbod bij Coachpraktijk De Jong Zingeving:

- Identiteitsgericht coachtraject

- Groepstraject

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk De Jong Zingeving uit de rubriek coaching uit Gouda is gevestigd aan de Allendestraat 11 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17134777.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk De Jong Zingeving zijn o.a. :