C. de Bruin Onderhouds & Schildersbedrijf in Gouda

Schildersbedrijf C. de Bruin geeft u 25% korting op al u schilderwerk!

Over C. de Bruin Onderhouds & Schildersbedrijf

C. de Bruin Onderhouds & Schildersbedrijf valt onder de rubriek schilder in Gouda.

Wij verzorgen al bijna 10 jaar op vertrouwde wijze alle schilderwerkzaamheden voor onze klanten.

Als schildersbedrijf doen wij alle voorkomende schilderwerkzaamheden, zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk.

Goed schilderwerk is belangrijk! Het gaat niet alleen om het verfraaien van uw woning of kantoor, maar zeker zo belangrijk is de bescherming van de kwetsbare onderdelen als bijvoorbeeld het hout en ijzerwerk. Om optimale bescherming te geven gebruiken wij uitsluitend de beste materialen. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer tegen de elementen bestand is en er weer fraai uitziet. We doen ook het aanbrengen en afwerken van scansoorten (glasvlies,glasvezelbehang,) en behang op de wanden en plafonds. Wij repareren en sauzen de wanden en plafonds van uw woning of kantoor in een met u gekozen kleur.

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6% BTW tarief. Dit geldt indien de woning door een particulier wordt bewoond. Schilderen van bedrijfsgebouwen en woningen jonger dan 2 jaar blijft belast met het 19%-tarief. Onder schilderen wordt in dit verband verstaan het verwerken en aanbrengen van producten zoals lakverven, vernissen, beitsen en voorstrijkmiddelen, pasteuze dan wel gelijmde materialen en de daaronder begrepen relevante voorbereidings- en voorbehandelings werkzaamheden voor zover deze activiteiten betrekking hebben op de diensten die schilders in hun hoedanigheid van schilder verrichten. Om te beoordelen of een woning al dan niet ouder is dan 2 jaar is bepalend de begindatum van het bouwjaar van de woning volgens de gemeentelijke administratie volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken. Wanneer een woning in verschillende stadia tot stand is gekomen, moet de woning tenminste voor de helft bestaan uit delen die ouder zijn dan 2 jaar om in aanmerking te komen voor het 6%-tarief.

En dit jaar is C de Bruin Onderhoud en schildersbedrijf ook uw winterschilder, zowel voor binnen als buiten. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze scherpe winter prijzen voor binnenschilderwerk. Natuurlijk zijn wij winterschilder voor al uw binnenschilderwerk, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

Wilt u de binnenkant van uw woning of kantoor een opfrisbeurt geven!! Profiteer dan nu van onze 25% korting actie. Wij maken voor u een offerte en over dat bedrag gaat nog eens 25% korting. Dus waarom het binnenschilderwerk uitstellen dit is uw kans!!

Deze actie loopt tot 31 maart 2012.

Maak kennis met C de Bruin Onderhoud en schildersbedrijf. Neem contact met ons op. Wij leveren u een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

C. de Bruin Onderhouds & Schildersbedrijf uit de rubriek schilder uit Gouda is gevestigd aan de Gloriantplantsoen 59 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0182-757866.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij C. de Bruin Onderhouds & Schildersbedrijf zijn o.a. :