Bst-Webdesign in Zoetermeer

Bst-Webdesign: Opvallende websites die verkopen!

Over Bst-Webdesign

Bst-Webdesign valt onder de rubriek internetbedrijf in Gouda.

Sinds 2008 is Bst-Webdesign een begrip op de markt binnen het ontwikkelen van webshops en websites. Zeker voor ZZP'ers en startende ondernemers, dat is onze missie.

Wij kiezen voor deze doelgroep omdat er al veel op u af komt als starter op de bedrijvenmarkt of als ZZP'er. Vaak is er geen tijd voor het ontwikkelen van een goede website. Er komt veel op u af en u ziet wellicht door de bomen het bos niet meer. We zien dat websites en webshops dan vaak op de lange baan worden geschoven.

Om u als ondernemer beter op weg te helpen bieden wij graag ondersteuning aan. Ondersteuning is wanneer u dit wenst mogelijk bij het installeren van software op remote-basis. Daarna kunt u dan zelf aan de slag met de ontwikkeling van uw eigen website.

U kunt daarnaast ook kiezen voor het ontwikkelen van uw website of webshop door Bst-Webdesign, inclusief installaties van software en hosting. Gezamenlijk werken we aan de beste oplossing voor u, wat uw wensen ook zijn.

Websites vertalen is vanaf nu ook mogelijk bij Bst-Webdesign: €0,12 per woord, excl 21% btw. Ik vertaal vanuit het Nederlands naar Engels en omgekeerd. En vanuit het Nederlands naar Italiaans en Omgekeerd. Bel voor meer informatie.

Ik kan u vanaf nu 3 verschillende pakketten bieden, namelijk brons, zilver en goud, inclusief 1 jaar webhosting en 1 jaar helpdesk-assistentie. Voor meer informatie betreft deze pakketten verwijs ik u graag naar de website. De websites worden ontwikkeld in WordPress.

Ontwerpen van een nieuwe website of webshop: Hierbij een kleine indicatie van de prijzen die wij hanteren, echter is dit afhankelijk van de template die we gebruiken en het aantal pagina's die u wenst.

Website tot 4 pagina's: Vanaf €250,- Website tot 7 pagina's: Vanaf €500,- Website tot 10 a 20 pagina's: Vanaf €800,- Website tot 30 pagina's: Vanaf €1200,- Ontwikkelen van een webshop: €1500,-

Extra services: Plugins/Wordpress onderhoudscontract: 3 maandelijks. Content Management Systeem (CMS) aanpassings-contract: 3 maandelijks

Prijzen zijn excl. 21% btw.

Voor meer informatie over ons, prijzen en opties ziet u onze website. Ook vindt u onze portfolio op de site. Start vandaag met uw eigen website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bst-Webdesign uit de rubriek internetbedrijf uit Gouda is gevestigd aan de Tigrisstroom 108 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40258834.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Bst-Webdesign zijn o.a. :

Nieuws van Bst-Webdesign in Zoetermeer

Remote-basis ondersteuning bij eigen webwinkel of website?

Remote-basis ondersteuning bij eigen webwinkel of website?

Mijn passie is websites en webshop voor u ontwikkelen, maar indien u wilt, bied ik u op remote-basis ondersteuning.