B&B BijvanBriemen in Gouda

BijvanBriemen heeft voor u de perfecte plek in het hartje van Gouda.

Over B&B BijvanBriemen

B&B BijvanBriemen valt onder de rubriek hotel in Gouda.

Bent u opzoek naar een mooie verblijfsaccommodatie in hartje Gouda? Dan bent u bij B&B BijvanBriemen aan het juiste adres.

Wij verhuren een deel van ons huis in hartje Gouda. Vanaf ons huis is het ongeveer 10 minuten lopen naar het historische centrum van onze stad. Ons pand is 100 jaar oud en bevindt zich in een autovrije straat.

Wij hebben een 2 kamer woning voor u waar in de ene kamer een elektrisch verstelbaar 2-persoonsbed staat en in de andere kamer een eenpersoonsbed.

U heeft de beschikking over de volledige beneden verdieping waar u ook gebruik kunt maken van een toilet, badkamer en een volledig ingerichte keuken. Verder heeft u een eigen ingang.. Als u die binnengaat komt u in uw woon/slaapkamer. Het appartement ligt tegenover een pleintje met groen en speelgelegenheid voor kinderen * Voor bijzondere wensen kunt u met ons contact opnemen.

* In het appartement mag niet gerookt worden.

* Huisdieren zijn niet toegestaan.

Als u verder nog vragen hebt kunt u contact met ons opnemen via de bovenstaande gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B BijvanBriemen uit de rubriek hotel uit Gouda is gevestigd aan de Lange Dwarsstraat 21 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0182511367.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij B&B BijvanBriemen zijn o.a. :