Aircounit.com in Gouda

Aircounit.com | Voor een airco zonde buiten unit.

Over Aircounit.com

Aircounit.com valt onder de rubriek installatiebedrijf in Gouda.

Airco's waar u geen buitenunit voor nodig hebt, dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Maar wat is nu precies een airco zonder buitenunit? Welke mogelijkheden zijn er?

Waarom een airco die geen buitenunit nodig heeft. Je wilt een airco in je huis, appartement of werkkamer plaatsen. Wat doe je dan? De airco zonder buitenunit, ook wel een monoblock airco genoemd, biedt dan uitkomst! Wat dit type airco heeft helemaal geen buitenunit nodig.

Aircounit.com is ontstaat uit het besef dat luchtbehandeling, luchtzuivering, verkoeling en verwarming de komende jaren steeds belangrijk zullen worden. De webshop van Aircounit.com is een onderdeel van Marktconcurrent. Hier vindt u een verzameling van interessante producten. Deze producten zijn allemaal op de een of andere manier onder hun aandacht gekomen omdat ze iets bijzonder hebben. Aircounit.com is een 100% Nederlandse organisatie en is ook specifiek gericht op Nederland.

Een airco met een losse buitenunit wordt ook wel een split airco genoemd. De airco bestaat dan uit een losse binnenunit en een losse buitenunit. De binnenunit van een split airco neemt de warmte op en leidt de warmte via de leidingen naar de buitenunit.

In een monoblock airco zijn de binnenunit en buitenunit samen gebracht in één systeem. Er is dan geen buitenunit nodig. Bekend zijn de mobile airco's die de warmte afvoeren met een slang die naar buiten wordt gebracht. Nieuw zijn de wandairco's die gewoon vast gemonteerd worden via twee gaten in de muur die de warmte afvoer en luchtcirculatie regelen.

Wat zijn de voordelen van een airco zonder een buitenunit?

- De monoblock airco is eenvoudig op veel plekken te plaatsen. Je hoeft maar twee gaten in de muur te boren en de airco op te hangen

- Je hebt geen gecertificeerde professional nodig voor de installatie van een monoblock arco, je kunt de airco zelfstandig installeren

- Doordat de airco aan de muur hangt, kan de verkoelende lucht zich makkelijk door de hele ruimte verspreiden

- De airco neemt weinig ruimte in beslag, doordat de airco aan de muur hangt.

- Monoblock airco is over het algemeen al goedkoper dan een split airco. Doordat de monoblock airco geen buitenunit heeft.

- Een buitenunit kan nog eens behoorlijk wat geluid veroorzaken, en omdat de monoblock airco geen buitenunit heeft scheelt dit al weer in het geluid voor de omwonenden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aircounit.com uit de rubriek installatiebedrijf uit Gouda is gevestigd aan de Willem de Zwijgersingel 188 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 018-2389976.

Diensten en producten voor installatiebedrijf

Trefwoorden die horen bij Aircounit.com zijn o.a. :

Nieuws van Aircounit.com in Gouda

Filters voor aircosystemen

Filters voor aircosystemen

De actieve filters van Fintek.

Monoblock airco op basis van water

Monoblock airco op basis van water

Een monoblock airco op basis van een wateraansluiting is een brilliante oplossing.

Geen buitenunit nodig

Geen buitenunit nodig

Geen buitenunit nodig. Dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Maar wat is nu precies een airco zonder buitenunit?